Wijs Communicatie Contact opnemen met Wijs Communicatie

Website Basisschool

Website Basisschool

Voor de Pax Christischool in Bodegraven ontwikkelden we een website waarop elke groep zijn eigen pagina heeft, compleet met fotoalbums en video's.

Een profesisonele website is voor veel basisscholen nog geen vanzelfsprekendheid. Terwijl ook voor scholen de website een belangrijk visitekaartje is.

Uitstraling

Als school wil je graag laten zien waar je voor staat. Identiteit, onderwijsmethodes en resultaten zijn daarbij belangrijk. Maar misschien is de sfeer op een school nog wel belangrijker. Veel ouders maken de keuze voor immers op basis van een gevoel. De website moet dus de juiste uitstraling hebben. En het gevoel oproepen: daar voelt mijn kind zich thuis.

Interactie

Op de website van de Pax Christischool is niet alleen alle informatie die je als ouder nodig hebt te vinden. Het is vooral ook een middel voor interactie tussen de school, de leerlingen en hun ouders. Elke groep heeft zijn eigen pagina. Zo kunnen ouders via de website op de hoogte blijven van de thema's en projecten waar hun kinderen mee bezig zijn.

Gebruiksvriendelijk

Het gebruiksvriendelijke content management systeem stelt docenten en leerlingen in staat om zelf berichten, foto's en video's te plaatsen. Nieuws en agendaberichten zijn eenvoudig te beheren. Documenten als nieuwsbrieven en de schoolgids kunnen met enkele kikken als download worden geplaatst. Praktische informatie als vakantieroosters en schooltijden zijn altijd binnen handbereik.

Enthousiast?

Is uw school ook toe aan een nieuwe website? Onze website speciaal voor basisscholen is zeer gebruiksvreindelijk en uiterst betaalbaar. We nemen graag de mogelijkheden met u door. Neem vandaag nog contact op!


Overzicht portfolio

home