Wijs Communicatie Contact opnemen met Wijs Communicatie

Testimonials

Testimonials

Testimonials van opdrachtgevers zijn overtuigende aanbevelingen. Wij schrijven testimonials op basis van interviews met uw klanten.

Geloofwaardig

Waarschijnlijk weet u als ondernemer heel goed wat uw kwaliteiten zijn. En om uw diensten of producten te verkopen, wilt u dat iedereen die kwaliteiten leert kennen. Maar hoe geloofwaardig is een succesverhaal als het door de hoofdpersoon zelf wordt verteld? Is een onafhankelijke recensie niet veel betrouwbaarder?

Wat is een testimonial?

Een testimonial is een positieve klantervaring van een opdrachtgever. Ze zijn een uitstekend middel om potentiële nieuwe klanten te overtuigen van uw kwaliteiten. Een goed geschreven testimonial komt authentiek en betrouwbaar over en legt duidelijk uit wat uw toegevoegde waarde is. Belangrijk is ook dat de geciteerde persoon zich in de tekst kan vinden, omdat de naam en functie van die persoon onder de testimonial komt te staan. En het liefst natuurlijk ook een foto.

Laat ook een opdrachtgever voor u spreken!

Wij kunnen testimonials voor u schrijven op basis van interviews met uw opdrachtgevers. Na een korte voorbespreking zorgen wij voor het interview, de uitwerking en de goedkeuring van de geïnterviewde voor de tekst van de testimonial. Meer weten? Neem contact op!

Voorbeelden van testimonials

We schreven onder andere testimonials in opdracht van Flink Productrealisatie en Garantienet. Klik op de links om de testimonials te lezen.


Overzicht portfolio

home