Wijs Communicatie Contact opnemen met Wijs Communicatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie of SEO zorgt ervoor dat uw site goed vindbaar is voor zoekmachines. Dat leidt niet alleen tot meer bezoeken, maar ook tot meer relevante bezoeken, omdat uw website wordt gevonden door mensen die actief op zoek zijn naar de informatie op uw site.

Succesfactoren voor zoekmachineoptimalisatie

De belangrijkste succesfactoren bij zoekmachineoptimalisatie zijn:

  • De structuur van uw website
  • De inhoud van uw website
  • Externe verwijzingen of backlinks naar uw website

Wilt u ook meer bezoekers op uw website?

Wij helpen u graag om uw website beter te laten scoren in zoekmachines. Daarbij maken we eerst een analyse van uw belangrijkste producten of diensten om de belangrijkste  zoektermen vast te stellen. Vervolgens zullen we een voorstel doen om de teksten op uw site herschrijven, gebruik makend van de gekozen zoektermen. 

Laat ons regelmatig verse content schrijven!

Zoekmachines als Google zijn dol op actuele, relevante content. Regelmatig verse content publiceren is dan ook een cruciaal onderdeel van elke SEO-strategie. Wij schrijven regelmatig landingspagina's en blogartikelen voor opdrachtgevers en willen dit ook graag voor u doen! Zo bouwt u aan een blijvend resultaat op de langere termijn.

Webstatistieken analyse

De webstatistieken van uw site geven inzicht in de resultaten van uw SEO-inspanningen. We helpen u de webstatistieken te interpreteren en de SEO-strategie bij te sturen op basis van die statistieken.

home