Wijs Communicatie Contact opnemen met Wijs Communicatie

Website ontwikkeling

Vindt u een goede eerste indruk ook zo belangrijk?

Uw website is vaak het eerste is wat men van uw bedrijf te zien krijgt. Een professionele website is daarom onmisbaar. Door WijS ontwikkelde websites zijn:

  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheren
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Toegankelijk op alle apparaten

Een gebruiksvriendelijke website

De bezoekers van uw website beslissen razendsnel of ze op uw website vinden wat ze zoeken. Zo niet, dan zijn ze snel weer vertrokken. Maak het ze dus zo makkelijk mogelijk. Bied informatie in hapklare brokken aan en houd de navigatie simpel. Alleen zo krijgt u de kans om uw verhaal te vertellen.

Vraagt u zich wel eens af met welk doel mensen uw website bezoeken? Door de functionaliteiten op uw website hierop af te stemmen kunt u de kwaliteit van uw klantcontacten sterk verbeteren. Zo kan uw website een belangrijk instrument worden in uw acquisitie!

Eenvoudig te beheren

Door WijS ontwikkelde websites worden standaard voorzien van het onwijs eenvoudige content management systeem 2cms. Daarmee is het zelf beheren van uw website een eitje. Zorg regelmatig voor verse content op uw website: zo maakt u het voor bezoekers aantrekkelijk om regelmatig terug te komen. 

Wilt u het beheer van uw website toch liever uitbesteden? Lees dan hier de mogelijkheden voor website beheer.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website die hoog scoort in de resultaten van zoekmachines kan u veel extra bezoekers opleveren. Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines is daarom een must. Klik hier voor meer info over zoekmachineoptimalisatie.

home